Förskolan

Vasalunds Förskola bedrivs sedan år 2004 i en anpassad villa på Husensjö i Helsingborgs tätort. Förskolans lärmiljö är konstruerad med tanke på barnens lärande och tänkande. Den sporrar deras nyfikenhet, inspirerar och uppmuntrar dem att söka ny kunskap samt är utformad så barnen kan arbeta självständigt och är anpassade efter barnens ålder och storlek. På förskolan arbetar vi i två barngrupper, har 25 inskrivna barn och 4 pedagoger plus en rektor.

Öppettider: 7.30-16.30    Juli månad stängt

Förskolan erbjuder 20 tim/vecka istället för det normala 15 för arbetslösa, allmän förskola samt föräldralediga. Eventuellt finns förskoleskjuts mellan 9.00-13.00 för de barn som fyllt 4 år i mån av plats.

Kösystem hos kommunen. Använd kommunens hemsida för placering eller kontakta förskolan på 042-18 18 10

Aisha Lanker

Malin Johansson